Mediamöbler

Vi hittade inga produkter för ditt val.

Om du är ute efter att inreda ditt vardagsrum på ett smakfullt och personligt sätt så är mediamöbler ett mycket bra alternativ. Vi på PolCart har över 50 olika mediamöbler som passar in i alla hem - oavsett storlek, form eller färg. Vi har mediamöbler med högglans och möbler som har ek som material. En mediamöbel har inte bara den uppenbara funktionen att fyllas med all nödvändig utrustning och teknik som en TV eller ett högtalarsystem kan tänkas behöva - utan fungerar även som en smakfull inredningsdetalj som även kan fyllas med värdefull förvaring eller komma med 2 eller 3 lådor / dörrar som hjälper dig att fylla möbeln med den mediaförvaring som önskas. Svårt att bestämma dig för vilken mediamöbel du ska köpa? Tveka inte att höra av dig till oss så hjälper vi dig att hitta rätt möbel för ditt vardagsrum.

Vad är en mediamöbel?

En mediamöbel är en kombination av en TV-bänk och en vägghylla - allt i ett. En mediamöbel fungerar dels bra för att gömma undan tråkiga kablar och tekniska detaljer med - men fungerar minst lika bra som ett mindre bord där inredning såsom växter, vaser och böcker kan placeras för att göra inredningen med personlig. Mediamöbler är sedan länge ett populärt alternativ till att bara investera i en klassisk TV-bänk eller separata hyllor. Mediamöbler har nämligen en tendens att fylla de tomma hålen i ett vardagsrum som klassiska möbler inte riktigt har förmågan att göra. En mediamöbel fungerar också bra som förvaring för större saker än kablar och teknik - kort och gott mediaförvaring. Du kan förvara allt från kläder, lakan och leksaker till större pärmar med papper i din mediamöbel för att få bort dom från det allmänna utrymmet i vardagsrummet.

Hur stor mediamöbel ska man välja?

Hur stor mediamöbel du ska välja beror på ett par olika faktorer. Det handlar bland annat om hur mycket utrymme du har, hur stor TV du har och inte minst vilken färg och form som matchar med övrig inredning i ditt vardagsrum eller underhållningsrum. Det kan vara klokt att redan från början ställa sig in på att försöka matcha sin mediamöbel med sin soffa för att inte skapa alltför stora kontraster mellan möblerna. För att se till att du inte köper en för stor eller för liten mediamöbel är det viktigt att du inför köp av mediamöbel mäter dels hur stor i bredd och höjd din TV är, men också rummet eller väggen i sig. Därefter bör du fokusera på vilken färg du vill att din nya mediamöbel ska ha. Ska mediamöbeln smälta in i väggen bakom - eller ska den snarare sticka ut således separera sig från andra färger i vardagsrummet? Dessa är två centrala frågor som man bör besvara innan man bestämmer sig för vilken mediamöbel man ska köpa.

Vilken mediamöbel passar i mitt vardagsrum?

Vilken mediamöbel som passar i olika vardagsrum beror ofta på hur stort rummet är, hur högt i takt det är i vardagsrummet och vilken färg rummet är målat i. Bortsett från dessa faktorer så är det förstås också viktigt att se till att TV:n får plats i utrymmet där den hör hemma - det vill säga i mitten eller i kanten av din nya mediamöbel.

Tveka inte att bli kreativ i ditt val av mediamöbel och anpassa möbeln efter vad du kan tänka dig att behöva den till. Kommer du att behöva mediamöbeln för möjligheterna att förvara saker i den - eller kan mediamöbeln även fylla ett estetiskt syfte? Ett bra tips om det senare alternativet är intressant för dig är att placera olika inredningsdetaljer eller prylar ovanpå mediamöbeln för att skapa en personlig känsla. Detta kan bland annat vara högtalare, blommor, böcker eller en CD-spelare. Ju mer saker du vill placera ovanpå eller intill mediamöbeln - ju större möbel kommer du sannolikt att behöva köpa.

Mediamöbler - Bra att tänka på vid köp av mediamöbel

  1. Mät först upp rummet och platsen där TV:n ska få plats för att säkerställa att mediamöbeln inte blir för stor eller för liten.
  2. Anpassa ditt köp av mediamöbel efter vilka andra färger som finns i rummet, och inte minst vilken färg väggen bakom har.
  3. Se till att andra möbler i vardagsrummet såsom soffa och eventuellt bord passar bra till din nya mediamöbel.
  4. Se till att höjden blir rätt i relation till din soffa eller vardagsrummets fåtöljer. Anpassa uppsättningen och köpet av mediamöbel efter i vilken höjd man sitter i soffan för att inte bidra till en onaturlig och obekväm ergonomi. Låt inte valet av mediamöbler påverka andra viktiga faktorer.
  5. Anpassa materialet på din nya mediamöbel efter materialet på golvet. Ställ dig själv frågan om du vill att mediamöbeln på ett tydligt sätt ska bryta mot materialet i golvet, eller om möbeln snarare ska smälta ihop med golvet. Då mediamöbler ofta kommer i direkt eller indirekt kontakt med golvet är detta en viktig aspekt att ha med i åtanke vid köp av mediamöbler eller tv-bänkar.
  6. Överväg om du ska ha LED-belysning i din mediamöbel. LED-belysning i en mediamöbel tenderar att skapa en mer levande känsla i ditt vardagsrum i sin helhet genom att belysningen skapar ett visuellt djup som möbler ofta har svårt att skapa ensamt. Därtill ger LED-belysning en häftigare känsla!
  7. Ta hjälp om valet av mediamöbel blir svårt. Vi på PolCart står till din tjänst om du har svårt att bestämma dig för vilken mediamöbel du vill köpa. Vi har lång erfarenhet av mediamöbler, inredning och design och hjälper gärna till med ditt val utifrån dina förutsättningar.

Mediamöbler online av hög kvalité hos PolCart

Vi tycker inte att riktigt bra mediamöbler behöver vara dyrt - därför har vi valt att fokusera på billiga tv möbler men som fortfarande håller en bra standard, hög kvalité och förstås passar in i dom allra flesta vardagsrummen. Vi på PolCart specialiserar oss på inredning för hem, kontor och lokaler. Mediamöbler är en sådan typ av möbel som passar lika bra i vardagsrummet som i allrummet eller i personalrummet på kontoret. En mediamöbler tillför därtill en känsla av att rummet blir komplett, både visuellt och funktionellt då det fungerar som ett komplett vardagsrumset. Hos oss på PolCart kan du som privatperson eller företag hitta över 50 olika mediamöbler i olika storlekar, färger och varianter. Majoriteten av dom mediamöbler som du kan finna hos oss kommer i olika färger och material. På så sätt kan du säkerställa att din nya mediamöbel passa bra in i rummets övriga inredningsdetaljer. Hos oss på PolCart har du tillgång till alla detaljer som är bra att känna till inför ditt köp av ny mediamöbel - bland annat möbelns mått, detaljer, garanti, tillverkare och övriga specifikationer. Allt för att du ska kunna känna dig så trygg som möjligt i ditt köp hos oss.

Mediamöbler
Copyright © 2014-2021 PolCart - All rights reserved