Väggförvaring för barnrum

Vi hittade inga produkter för ditt val.

Barnrummet fyller många funktioner och är ett av hemmets mest krävande rum när det kommer till inredning. När du ska inreda ett barnrum gäller det nämligen att skapa en plats där barnet trivs och kan hitta på massor av skoj, men också en plats som är lätt att hålla efter. Barnrum blir ofta ganska stökiga, vilket betyder att snygga förvaringslösningar är A och O. Med vår väggförvaring är det enkelt för både dig och barnet att hålla rummet rent och städat samtidigt som den snygga och välarbetade designen får det att kännas personligt och inbjudande.

Rena golvytor med smart väggförvaring

Hyllor och väggskåp skapar alltså inte bara plats för förvaring av leksaker, böcker och andra prylar som tillhör barnrummet, utan bidrar även till ett dekorativt och ombonat intryck i hemmet. Genom att utnyttja väggen för förvaring får du mer golvyta över för kreativ lek och barnrummets andra viktiga möbler. Det gör även rummet mer lättstädat så att både du och barnet i stället kan fokusera på allt det roliga här i livet!

Inred barnrummet med hyllor och skåp från PolCart

Här hittar du billig och snygg väggförvaring som enkelt går att matcha med de flesta typer av inredningsstilar och som skapar utrymme för att var sak ska få sin plats i barnets rum. Självklart kan väggförvaringen även användas i resten av hemmet för smart förvaring av barnens prylar - vad sägs till exempel om ett skåp på låg höjd i hallen så att den lille enkelt kan hänga in sina nycklar när han eller hon kommer hem från skolan? Eller en egen hylla för barnen i TV-rummet där de kan ställa fram sina favoritfilmer? Här finns förvaringslösningar för alla behov!

Copyright © 2014-2021 PolCart - All rights reserved