Våningssäng för barn

Visa som Rutnät Lista

12 Varor

Fallande ordning
Per sida

Med en våningssäng får du flera sängar i en! De sparar plats så att ni får mer golvutrymme över till annat och kommer garanterat bli en hit hos syskonen som delar rum. De är också ett utmärkt alternativ om ditt barn ofta har kompisar över på besök och som behöver en extra sovplats. Detta är helt enkelt en otroligt flexibel och smart möbel som garanterat kommer bjuda in till bus och skojiga historier genom våningsplanen, men också lugn och ro för sköna sovstunder. Välj bland våningssängar i olika färger och stilar med smart förvaring i form av hyllor, lådor och skåp och få ut så mycket av barnets rum som möjligt.

Våningssängar för mysiga barnrum

Våra våningssängar är både prisvärda och kvalitativa och kommer självklart utrustade med räcke på överslafen för att ditt barn ska ligga tryggt och säkert. Med inbyggda hyllplan och utdragbara lådor är det dessutom enkelt att hålla golvet och resten av rummet rent och snyggt från leksaker, böcker och kläder. Förutom att våningssängen är en praktisk möbel i det lilla barnrummet är de även en bra lösning för gästrummet om ni ofta har kompisar eller släktingar på besök som stannar över natten.

Köp snygga våningssängar för barn online

En kvalitativ säng är en viktig investering för att säkerställa att ditt barns sömn blir så bekväm och trygg som möjligt. Hos oss kan du räkna med både bra kvalitet och låga priser bland modeller som passar lika bra för barnrummet, som för gästrummet eller fritidshuset där ni behöver plats för många övernattande gäster. Varmt välkommen till oss på PolCart och se fram emot en god natts sömn!

Copyright © 2014-2021 PolCart - All rights reserved