Kontinentalsängar

Vi hittade inga produkter för ditt val.

Är du ute efter en riktigt kvalitativ och skön säng ska du genast titta närmare på vårt utbud av prisvärda kontinentalsängar. Med trippla lager av madrasser och unik fjädring erbjuder de oemotståndlig komfort och skapar samtidigt ett estetiskt vackert intryck i sovrummet. PolCart erbjuder ett brett urval av snygga kontinental sängar av hög kvalitet till ett riktigt bra pris så att du enkelt kan skapa den sovplats du alltid drömt om.

Kontinentalsängar för alla sovrum

Det som utmärker en kontinentalsäng är att den har två madrasser under bäddmadrassen i stället för en som man annars hittar i de flesta andra sängar. Det skapar en otrolig följsamhet och ett skönt stöd för kroppen och ger dig en säng med högsta möjliga komfort. I vår webbutik kan du välja bland billiga kontinentalsängar för alla smaker och behov i stilrena designer som är enkla att passa in med de flesta inredningsstilar. Förutom att vara otroligt bekväma skapar de ett inbjudande intryck i sovrummet som lockar till både långa lässtunder och mysiga sovmorgnar. Välj mellan storlekar från 90x200 cm till 180x200 cm för att hitta den kontinentalsäng som matchar ditt hem och din livsstil.

Köp kvalitativa kontinentalsängar till bra pris

De flesta av våra modeller går att välja i en mängd olika tyger för att du ska kunna skräddarsy en säng som faller just dig i smaken. Satsa på en säng i grått, svart eller beige för en klassisk och neutral känsla eller välj en ljusrosa eller mörkblå nyans för något lite mer vågat och iögonfallande. Ta också en närmare titt på våra kontinentalsängar med smart förvaring för att enkelt kunna stoppa undan sängkläder och annat du inte vill ha synligt i sovrummet - perfekt om dig som bor trångt eller har ont om förvaringsutrymme!

Copyright © 2014-2021 PolCart - All rights reserved