Bord

Vi hittade inga produkter för ditt val.

Bord av olika slag är en av de viktigaste möblerna du har i ditt hem och sådana går att köpa i många olika modeller och storlekar. Trots att basen är densamma, det vill säga fyra ben och en bordsskiva, kan borden skilja sig otroligt mycket från varandra.

Snygga och billiga bord

Hos oss kan du köpa traditionella bord i fina träslag som ek, plommon och valnöt. Vi har även mer innovativa bordsmodeller i glas och originella bord med smarta funktioner som exempelvis utdragbara bordsskivor. Beroende på vilken sorts inredning du har i ditt hem, kan du matcha utefter färg eller form. Det kan dock även bli väldigt snyggt att välja en helt avvikande modell som då blir mer iögonfallande och ett blickfång i rummet.

Matbord och bord till kök och matsal

Köket är som hemmets hjärta på många sätt eftersom det är här vi ofta samlas efter arbetsdagen och skolan för att berätta om allt som har hänt. Här lagar vi även god mat och bjuder över vänner. Att välja ut ett vackert bord med snygga stolar kan skapa en härlig middagshörna i ditt kök.

Köp ditt bord eller köksbord online

Hos oss kan du dessutom handla både billiga och snygga bord för alla hem. Slipp trängseln på köpcentrumet och klicka hem kvalitetsmöbler direkt från nätet.

Bord
Copyright © 2014-2021 PolCart - All rights reserved