Möbler

Visa som Rutnät Lista

Artiklar 1-40 av 665

Per sida
Fallande ordning
 1. Półka PW MIX Biały
  Vägghylla MIX
  Från 325,00 kr 260,00 kr
 2. Stolik Nocny MARGO
  Sängbord MARGO
  Från 375,00 kr 300,00 kr
 3. Spegel MARGO
  Spegel MARGO
  Från 425,00 kr 340,00 kr
 4. Spegel Vicky - Europa möbler billigt online
  Spegel Vicky
  Från 450,00 kr 360,00 kr
 5. Lustro MORENA
  Spegel MORENA
  Från 505,00 kr 404,00 kr
Visa som Rutnät Lista

Artiklar 1-40 av 665

Per sida
Fallande ordning

Köp prisvärda möbler till hela hemmet online från vår välfyllda webbutik! Här kan du välja bland allt från snygga sängar och sideboards till sovrummet, mediamöbler och bokhyllor till vardagsrummet till speglar och smarta förvaringslösningar till hallen. Vi har samlat möbler för hemmets alla rum på en och samma plats så att du enkelt ska kunna beställa hem dina favoriter och inreda efter din unika stil och personlighet. Möblerna du hittar här är framtagna i klassisk, stilren och modern design och finns tillgängliga till riktigt bra priser. Inred ditt hem med hjälp av PolCart!

Snygga möbler för hela hemmet

Oavsett om du är i färd med att inreda ett helt hem eller bara vill uppdatera ett rum med en ny snygg möbel så hittar du allt du behöver hos oss. Välj bland möbler i olika utföranden, färger och material utefter din personlighet och inredningsstil och skapa det hem du alltid drömt om. Vi erbjuder prisvärda och kvalitativa soffor, förvaringslösningar, sängar och mediamöbler och du hittar allt samlat på en och samma plats för att enkelt jämföra och hitta den modell som passar dig bäst. Vet du redan vad du är ute efter kan du dessutom klicka dig in på den specifika kategorin eller filtrera utbudet med hjälp av verktygen till vänster här på webbsidan.

Billiga möbler online

Hur du väljer att inreda ditt hem kan spegla den du är. Skapa därför personliga och unika rum genom att inreda med möbler i de färger, former och material som går hand i hand med din personlighet. Här hittar du prisvärda möbler i allt från klassiska och neutrala stilar till moderna och iögonfallande så att du enkelt kan forma ett hem att trivas i. Välkommen!

Copyright © 2014-2020 PolCart - All rights reserved