Skummadrasser

Vi hittade inga produkter för ditt val.

Här hittar du våra kvalitativa och prisvärda skummadrasser i olika storlekar, framtagna med en sak i åtanke - att ge dig en riktigt god natts sömn. För att vakna pigg och redo att ta dig an dagen gäller det att du har sovit skönt och ostört, vilket är precis vad dessa skummadrasser är designade för att förverkliga. Skummet är mjukt och elastiskt och formar sig efter kroppen samt fungerar tryckavlastande, vilket är bra för både blodcirkulationen och sömnkvaliteten. Dessutom hjälper det följsamma materialet till att dämpa rörelser från exempelvis en partner eller ett barn som sover i samma säng och minskar på så sätt risken för onödiga uppvaknande. Hitta en skummadrass efter dina behov i vårt breda sortiment och se fram emot en skön och ostörd sömn!

Skummadrasser med kvalitativa egenskaper

En skummadrass erbjuder ett fast stöd till kroppen, samtidigt som materialet känns mjukt och följsamt och är ventilerande. Blir du extra varm på natten kan du även kolla in våra latexmadrasser som även de erbjuder mycket hög andningsförmåga. Vi erbjuder madrasser i alla tänkbara storlekar, alltifrån 80x200 cm till 200x200 cm, så att du enkelt kan klicka hem en modell som passar just din sängstomme. En kvalitativ skummadrass passar lika bra i sängen där du sover varje natt, som i gästrummet eller i sängarna i sommarstugan för att garantera en god natts sömn för dina gäster och var du än befinner dig.

Skummadrasser till bra pris online

Välj en skummadrass i det material och den fasthet du önskar till ett pris som passar just din budget. Hos oss kan du räkna med hög kvalitet till ett bra pris och dessutom kommer många av våra skummadrasser med avtagbart tyg så att du kan hålla dem rena och fräscha så länge som möjligt. Glöm heller inte att placera en skyddande bäddmadrass över din skummadrass som extra skydd och för att göra sängen komplett!

Copyright © 2014-2021 PolCart - All rights reserved