Sängar

Vi hittade inga produkter för ditt val.

Är det dags att köpa en ny säng? I vår möbelaffär online hittar du sängar för alla behov och inredningsstilar till ett riktigt bra pris. I och med att vi spenderar nästan en tredjedel av våra liv just i sängen är det såklart viktigt att välja modell med omsorg och se till att den är av riktigt hög kvalitet. Här hittar du både sängstommar och sängar med tillhörande madrasser så att du enkelt kan välja en som passar din kroppsform och livsstil. Bor du trångt erbjuder vi även smarta sängskåp som gör att du kan dölja sovplatsen dagtid och sängar med praktisk förvaring där du kan städa undan sängkläder och annat du inte vill ha synligt. Bläddra igenom vårt breda utbud och beställ din favorit redan idag!

Välj en säng som passar dig

Vi erbjuder billiga sängar av hög kvalitet för både sjusovaren och den morgonpigge i en mängd olika utföranden. De är framtagna för att erbjuda dig en god natts sömn så att du kan vakna pigg och utvilad. Välj bland klassiska dubbelsängar, moderna kontinentalsängar och sängar med smart förvaring i det mått och den prisklass som passar dig. Du väljer själv om du vill köpa en säng där madrassen redan är inkluderad eller om du vill beställa en sängstomme och sedan komplettera med just den madrass och bäddmadrass som matchar dina önskemål.

Köp billiga sängar online i vår webbutik

En skön säng spelar stor roll för din sömnkvalitet och hur utvilad du känner dig när du vaknar, så varför nöja dig med något medelmåttigt? Våra sängar är utformade med hög kvalitet och din sömn i åtanke. Oavsett om du är ute efter en rymlig dubbelsäng med måtten 200x200 cm eller om du letar efter ett platsbesparande sängskåp med måtten 90x200 cm hittar du dem till bra pris hos oss på PolCart!

Sängar
Copyright © 2014-2021 PolCart - All rights reserved