Junior och Växasängar

Vi hittade inga produkter för ditt val.

När ditt barn börjar försöka klättra ur spjälsängen och du märker att det är dags att byta till en lite större säng hittar du smarta och snygga juniorsängar och växasängar här på PolCart! Våra barnsängar kommer i en mängd utföranden och är enkla att passa in i de flesta typer av hem. Vissa är även utformade med smart förvaring i form av utdragbara lådor undertill eller med fack i sänggaveln för att ni enkelt ska kunna stuva undan leksaker och böcker. Hitta en säng i en storlek och ett utförande som passar in i ditt hem och skapa en lugn och trygg sovmiljö för ditt barn.

Sängar som växer i takt med ditt barn

En växasäng är ett smart alternativ för dig som är ute efter en modell som kan anpassas efter hur barnet växer. De är nämligen designade för att kunna förlängas och kan beroende på modell vara en del av barnets rum från övergången från spjälsängen tills det är dags att byta till en större tonårssäng. De erbjuder alltså många år av sköna nätter och ger dig mycket värde för pengarna. Vill du hellre satsa på en fast juniorsäng hittar du självklart även detta i vårt breda sortiment av barnsängar! De finns tillgängliga i en mängd stilrena och kvalitativa utföranden som du sedan kan bädda med barnets favoritbäddset och snabbt förvandla till rummets mittpunkt.

Köp juniorsängar och växasängar till bra pris online

Hos oss hittar du flexibla och billiga barnsängar som du enkelt kan beställa online. Välj i lugn och ro ut vilken juniorsäng eller växasäng som passar just ditt barn och barnets rum allra bäst. Väljer du en fast juniorsäng med smarta utdragbara lådor undertill för extra förvaring? Eller slår du till på en flexibel växasäng som kan följa med barnet i många år? Oavsett hur dina önskemål ser ut så hittar du rätt säng här på PolCart!

Copyright © 2014-2021 PolCart - All rights reserved