Sängskåp

Vi hittade inga produkter för ditt val.

Bor du på en begränsad yta eller är ute efter en stilren och smart lösning för din säng? Då ska du ta en närmare titt på våra prisvärda sängskåp! Denna möbel är ett otroligt praktiskt alternativ som både sparar plats och ger rummet ett snyggt och städat utseende i och med att sängen enkelt kan fällas upp mot väggen. Här hittar du sängskåp i flera spännande designer och olika storlekar som passar för såväl små lägenheter som trånga sovrum och som du sedan enkelt kan beställa online direkt hem till dig.

Sängskåp - en perfekt lösning för små utrymmen

Oavsett om du ska inreda sommarstugan, gästrummet eller den första egna lägenheten och vill hitta en säng som inte tar upp onödig plats kommer du hitta en passande modell hos oss. Ett sängskåp är utformat för att kunna fällas upp mot väggen när du inte sover och ger därmed golvutrymme för aktiviteter och för att skapa en rymligare känsla i rummet. Självklart erbjuder våra sängskåp en precis lika bekväm och mysig sovplats som våra andra sängar och du väljer själv om du vill beställa en modell med medföljande madrass eller om du hellre köper den separat.

Köp snygga och billiga sängskåp online

I vår webbutik hittar du sängskåp i stilrena och moderna designer i olika färger och mått. Välj bland liggande eller stående modeller från 90 cm upp till 160 cm och välj den modell som bäst passar in i det rum den ska monteras. Ett sängskåp tar upp minimalt med plats och gör att du kan utnyttja rummet till fullo. Du får mer plats över till andra möbler och skapar snabbt och enkelt ett rent och städat uttryck under dagen. Perfekt för dig som bor litet eller för dig som inte har plats för en bäddsoffa eller ett gästrum, men ändå vill kunna erbjuda en sovplats till dina gäster!

Sängskåp
Copyright © 2014-2021 PolCart - All rights reserved